Avşa Adası Pansiyonları - Güncel Fiyatlar

Avşa pansiyon ücretleri popüler tatil bölgelerine göre daha ucuz konaklama imkanı sunacak nitelikte. Avşa Adası pansiyon oda fiyatları ailenizle rahat ve konforlu tatili bir arada sunuyor. Deniz kıyısı pansiyonları fiyat olarak yüksek olsa da iç kesimde çok ekonomik fiyatlarla karşılaşmanız mümkün. Pansiyonların kalitesi de konumları kadar önemli bir etken. Ayrıca önceden yer ayırtmanız pazarlık şansınızı arttıracaktır. En yoğun zaman Temmuz ayı olduğundan bu ay içerisinde bir tatil düşünüyorsanız fiyatların daha yüksek olacağını unutmayın. Yaz aylarında doluluk oranı artmasından dolayı sadece pansiyon seçenekleri yerine Avşa Otelleri de tercih edilebilirsiniz.



Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2022

Avşa Adası pansiyon fiyatları; apart-pansiyonlar için averaj fert başı ücret 100-200 TL’dir. Avşa Adası’nda pansiyon fiyatları yaz sezonunda fert başı averaj olarak 150 TL’dir.  2022 yazı Haziran ayı başlangıcında, ramazan ayında, eylül ve ekim aylarında bu fiyatlar 100 – 150 TL arasında Avşa Adası’na gelen tatilcilere sunulmaktadır. Bu fiyatlarda apart, otel ve motellerde 50-100 TL kadar artmaktadır. 2022 yaz sezonunda ise fiyatlara 50 ile 150 TL arası zam gelmiştir. Ailece tatilini geçirmek isteyenlerin maksimum tercih etmiş olduğu barıncak tipleri içinde yer edinen bahçeli pansiyonlar çocukların rahatça zamanlarını geçirebileceği aile bireylerinin ise gönlünce süre geçirip söyleşi edebildiği tesislerdir. Avşa’daki bahçeli pansiyonlar aynı zamanda mangal yakmak isteyen tatilcilerin uğrak noktası niteliğindedir. Avşa Adası’na 5 dk mesafedeki Yiğitler Köyü içindeki bahçeli apart ve pansiyonlarda fiyatlar 5-10 TL daha uygundur.

Avşa Pansiyon Yorumları

Avşa Adası pansiyon yorumları için konaklamak arzu ettiğiniz barıncak sayfası detaylarına bakabilirsiniz. Eğer sitedeki pansiyonlarda kaldıysanız yorum yazabilirsiniz. Yazacağınız Avşa pansiyon yorumları adaya gelecekler için bir kılavuz durumunda olacağını unutmayınız. Gerçek yorumlarda bulunmanız daha önce kalmış olduğunız pansiyonların misafir deneyimi için oldukça önemlidir. Avşa Adası Otel yorumları sayfası için tıklayın!

Avşa Adası Konaklama

Avşa Adası konaklama gereksinimlarınızda bir çok seçenek ile uygun fiyatlı ve konforlu tatil sunmaktadır. Adadaki turizm işletmelerinin çoğu apart-pansiyondur. Konaklamanın ucuz olmasının sebebi de bu yüzdendir. Avşa Adası Denize sıfır pansiyonlar ağırlıklı olarak sadece konaklama hizmeti sunmaktadır. Avşa Adası apart seçeneği olarak 1000’e yakındır. Az sayıda butik otel, 1 tane 2 yıldızlı, 1 tane 3 yıldızlı turizm işletme belgeli otel yer almaktadır. Bunun haricinde dinlence köyü genelinde 4-5 yıldızlı otel yoktur. Adada her şey dahil konseptinde otelde hizmet vermemektedir. Otellerin büyük çoğunluğu kahvaltı dahil misafir kabul ederken sayısı 10’u geçmeyecek kadar yarım pansiyon otel hizmet vermektedir. Ada genelinde evcil hayvan kabul eden bir çok otel vardır. Bunlar sitemizdeki tesis sayfalarındaki detaylarda belirtilmiştir.

Yorumlar